Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Első randi

Első randi

Ide ne vidd a lányt!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Az első randevú nem titkolt célja a másik feltérképezése vizuálisan és kommunikációval.

 

Vagyis olyan helyszínben kell gondolkodjatok, amelyek ezt biztosítják. Ahol van mód meghitt beszélgetésre.

 

Melyek a "tilos" helyszínek?

 

1. Mozi - jó ötletnek tűnhet, de tökéletesen alkalmatlan a másik megismerésére. Legfeljebb azt tudod meg, milyen film jön be neki.

 

2. Múzeum - klassz a kultúra, de akartok lábujjhegyen, suttogva ismerkedni?

 

3. Otthonotok - nem feltétlenül kell azonnal életteredbe beengedni azt a másikat, ráadásul, ha nem jön be, hogyan szabadulsz meg tőle?

 

4. Vízpart, strand - neked, a férfinak ez nagyon klassz lehet, hiszen a másik szemügyrevétele akadálytalanul megtörténhet. A nő azonban zavarban érezheti magát, nem fog természetesen viselkedni. Te meg lehet, a narancsbőr mentén hozol majd döntést, miközben pár randival később azt észre se vennéd... mert előbb látnád meg kedvességét, báját, humorát és gyönyörű szívét.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei