Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Hahó potencia!

Hahó potencia!

Kávéval lehetsz nagymenő!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A társkeresést nem csak megkönnyíti, de tulajdonképpen alapvetés a férfias erő megléte. E nélkül a társkereső férfi bizonytalanabb, kevésbé merész, mint társai, vagy eleve neki se lendül. Minek? Attól félhet, úgyis kudarcos lesz a próbálkozás.

 

A potencia tehát fontos dolog, ám egy nemrég megjelent tanulmány arról tanúskodik, hogy mindig akad valami új a piacon, ami segítséget ígér.

 

Itt van például a kávé, amit hol agyondicsér, hol meg lehúz a tudomány. Most azt állítják róla, hogy fantasztikus hatása van erekciós zavarok esetén.

 

A houstoni University of Texas Health Science Center tanulmánya azt állítja, hogy már napi 2-3 csésze kávé elfogyasztása is jelentősen csökkentheti a merevedési zavarok kockázatát. A kutatók szerint a kávézás és a merevedési zavarok között igenis van összefüggés, hiszen a koffein izomlazító hatása közismert, segíti a véráramlást, így pedig pozitív hatása lehet a pénisz merevedésének elérésében is.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei