Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Kérdéscsapdák férfiaknak

Kérdéscsapdák férfiaknak

Te is ásod a gödröket?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Vannak olyan kérdések, amelyekre egyszerűen nincs jó válasz. A férfiak egy része tudja ezt, és menekül a kérdés elöl, más férfiak (főleg a nagyon fiatalok), még simán belesétálnak a csapdakérdésekbe.

 

Melyek ezek a galád kis kérdések?

Mi nők, nagyon is tudjuk, mivel lehet sarokba szorítani a kedvest. Minden olyan kérdéssel például, ami a külsőnkkel foglalkozik. Például a súlyunkkal - szerinted túl kövér vagyok? Esetleg, ebben ugye túl fakó (görbe, tömzsi- embere válogatja) a lábam? 

Csapda lehet az exre vonatkozó kérdés is - Jobban szeretted? Jobban főzött? Vagy: ugye nem szerettél még senkit ennyire , mint engem?

Kérdezni lehet, miért ne? De ne csodálkozzunk, ha az ártatlannak tűnő kérdéseink nyomán feszültség alakul ki. Nincs mindenki abban a szerencsés helyzetben, mint például én, hogy párja képes a csapdakérdéseket humorral hárítani.

Csacsogva feltett kérdésemnél ugyanis, amelyben rákérdeztem, szerinte túl nagy-e a fenekem? Körbejárt, alaposan a szemügyre vett, majd a cipőspolcra bökve, így válaszolt: -  Édesem, neked az ökolábnyomod nagy, nem a feneked!

 

Foto: pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei