Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Diétázol?

Diétázol?

Ne dicsekedj!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A megkezdett diéták ezer ok miatt szakadhatnak meg: túl sokat vállalunk, nincs elég kitartásunk, vagy eleve rossz módszert választottunk.

 

Egy, a New York-i Egyetemen végzett tanulmány szerint azonban máshol lehet a hiba: ott, hogy a diéta, fogyókúra, életmódváltás megkezdése előtt, vagy már a legelején, világgá kürtüljük szándékainkat.

 

A kitűzött célról való kommunikálás (főleg ha elég magabiztosak vagyunk) a környezet pozitív visszajelzését váltja ki. Vagyis úgy kapunk dicséretet, hogy még nem is tettünk érte semmit. Már maga a szándék is dicséretes.

 

Ez pedig hamis elégedetttség érzéssel járhat, amely miatt csökken a motiváció, hamarabb veszik el a cél, amely éppen ennek a pozitív visszajelzésnek a megszerzése.

 

Szóval ha életmódot váltasz, akkor egy jó ideig tartsd titokban.

 

Fotó: Shutterstock

 

 

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei