Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Prioritást az örömnek

Prioritást az örömnek

Íme a boldogságrecept!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Rágörcsölni a boldogságra feleleges. Attól senki nem lesz boldog, hogy boldog akar lenni, de megkeresni az utat a boldogsághoz már közelebb vihet a megoldáshoz.

 

Egy tanulmány szerint (amely a spring.org.uk. oldalon jelent meg), meglelték a boldogságkeresés pimaszul egyszerű megoldását. 

 

Ez pedig nem más mint a boldogság priorizálása. Hogy ez a furcsa összetétel mit jelent?

 

Elsősorban tudatosságot, hogy képes vagy megfogalmazni, rámutatni azokra a dolgokra az életedben, amelyek örömet okoznak. Nevesíted azokat, csokorba gyűjtöd és magabiztosan ki is állsz amellett, hogy azokat a dolgokat jogod van megszerezni, vagy azokon részt venni. Önzésnek tűnhet? Talán igen, talán nem.

 

Mert lehet, neked csupa olyan dolog okoz örömet, amely ártatlan, egy fillérbe se kerül, nem okozol vele rosszat senkinek: egy reggeli tejesávé még az ágyban, ártatlan csevegés a barátnőiddel, szex a pároddal, utazás. 

 

Miért ne lehetnének ezek a prioritások a TE életedben? Másnak majd mások lesznek az "örömdolgok", "örömesemények".

 

A tanulmány szerint a lényeg, hogy ne szégyelld felvállalni azt, ami neked okoz boldogságot és ha kell, vívd is meg a harcaidat értük.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei