Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Randicipő, randibizsu

Randicipő, randibizsu

Színtiszta pszichológia

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Már írtunk arról, mire érdemes figyelni, amikor randevú előtt a szekrény előtt állsz, és próbálod kiválasztani a legmegfelelőbb ruhadarabot. Melyiket is?

 

Éppen azt, ami csodásan áll rajtad, jól is érzed magad benne, nem sok, nem kevés az izgalmas alkalomhoz.

 

Jól teszed, ha töprengsz, mert a megjelenésed, a viselt ruha, kiegészítők, de még az, hogy mennyi szabad bőrfelületet villantasz meg, hatással lesz a férfira. Az egész tényleg pszichológia.

 

Legyen komfortos
Nos az első és legfontosabb szempont bármilyen meglepő, nem a ruha színe, és nem is az, hogy megfelelő helyeken hozza ki a formáid, hanem hogy komfortosan érzed e magad a ruhában. Ha nem, ha igazgatnod kell, ha felcsúszik, elcsúszik, túl szűk, vagy menet közben döbbensz rá, hogy bele fogsz izzadni, akkor lőttek a randevú fesztelen hangulatának. A bosszantó ruha fogja uralni a terepet, és a másik fél érezni fogja zavarod, de nem biztos, hogy a ruha számlájára írja, lehet úgy véli majd, vele van problémád. 

 

Túl kurta, túl mély
Ugyan ez igaz a szabadon hagyott felületekre is. Mert lehet túlbuzgóságodban (és mert tényleg szeretnéd nagyon vonzónak mutatni magad), a számodra megszokott és természetesnél nagyobb bőrfelületen mutatod meg szépséged. Magyarul túl kurta szoknyát választasz, vagy túlzásba esel a dekoltázst illetően. 

 

Bizsubaba
Ugyanez igaz lehet a választott ékszerekre is, mert ezen a területen is lehet túlzásba esni. Bármennyire is imádod a tényérnagyságú medálokat, a bonyolult gyöngysorokat, lehet útban lesznek a beszélgetés során. A karperecek csörömpölése egy idő után fárasztó a fülnek, nem mellesleg elvonják a figyelmet a lényegről: rólad.

 

Szexi a magas?
Bizony szexi, de még mennyire. Persze csak akkor ha járni is tudsz benne, vagyis ha képes vagy akár órákat is sétálni a partner oldalán (húú legyen így!) Amikor azonban már az asztaltól való felállás is gond, és nem a benyalt pezsgőtől imbolyogsz szédítően magas sarkakon, az inkább kínos mint szexi. Ha szeretnél jól dönteni és reménykedsz a folytatásban, akkor válassz magas, de telitalpú szandit, ami vadítóan hosszú lábakat kölcsönöz, de stabilitás is ad.

 

Fotó: Shutterstock

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei