Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Női nyári nyavalyák

Női nyári nyavalyák

Óvd magad természetesen

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nyáron a vízes örömök, a könnyelműbb öltözködés okozhat gondokat: nyáron is fel lehet fázni, és a strandok, a természetes vizek okozhatnak fertőzéseket.

 

 

Nem kell feltétlenül és azonnal gyógyszeres segítség után nyúlni, a természet ugyanis bőséggel ellát minket olyan csodanövényekkel, amelyek hatékonyak női nyavalyák ellen.

 

Tőzegáfonya

Felfázás ellen például az egyik leghatékonyabb természetes gyógymód a tőzegáfonya. A benne taláható anyagok egyike például megakadályozza az E. coli baktériumok megtelepedését a húgyhólyag falán. A megelőzésben is szerepet játszik, nyersen, de kapszula formájában is kitűnő segítség.

 

Csalán

A csalánból főzött tea szintén csökkenti  a felfázás okozta panaszokat, tisztítja a szervezetet, szinte átmossa a húgyutakat.

 

Medveszőlő

Az intim területek, valamint a húgyvezeték gyulladásos megbetegedései ellen hatékony a belőle főzött te. Ám ügyelj arra, hogy a kúra idején ne fogyassz húst, mert igazán csak lúgos környezetben tudja kifejteni áldásos hatását.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei