Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Randi-manipuláció

Randi-manipuláció

Mi is az a csábítás?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A testbeszéd egyértelműen árulkodó lehet. A szavakon túli tartományból hoz üzeneteket. Érdemes nagyon figyelni a kiszemelt testbeszédét, hiszen nagyon sok mindent elárul valódi szándékairól. És nem csak a csábítás lehet a cél.

 

Itt van mindjárt a hüvelykujj, ami egyértelműen felhívó jellegű kis testrészünk.

 

Attól függően, hogy partnered hogy helyezi el a hüvelykujját, kiderítheted könnyedén hogy is áll hozzád, próbál e manipulálni vagy sem.

Ha például a farzsebébe teszi, de a zsebből kilóg az ujj, közben beszél hozzád, akkor feltételezhetően a saját akaratát szeretné rajtad érvényesíteni. Nőként hasonló a helyzet, csak akkor a nadrág elülső zsebeit érdemes figyelni. 

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei