Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Megsúghatom, hogy orrbavág a nyár?

Megsúghatom, hogy orrbavág a nyár?

Szemérmesek vagyunk mindannyian ezen a területen, és még a legjobb barátnőnek is nehezen szólunk, ha a napsütés, tömeg, utazás - egyszóval maga a nyár miatt kellemetlen izzadtságszagot áraszt.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Megsúgom: én megsúgnám. Ahogy szólok a gyereknek, hogy hoppá, cseréljen már zoknit, öblítse (szellőztesse) ki a tornacipőjét, úgy a barátnőket is minden további nélkül figyelmeztetném. Kritikai hangsúly nélkül, mert barátok közt nem erre megy ki a játék, hanem arra, hogy neki ne legyen kényelmetlen, kínos, ha ráébred, fancsali arccal kerülgetik a kollégák. Esetleg meglepném valami újdonsággal, ami sokat ígér izzadtság-fronton és persze őszintén kommunikálnék vele, hiszen lehet nem csak a hőség az oka a túlzott (szagos) izzadtságnak. A stressz, a szorongás, is okozhat ilyen jellegű tüneteket, sőt a hormonháztartás megbolondulását is jelezhetik a tünetek.

 

Ha valóban jó a kapcsolat, nem lehet kérdés az őszinte párbeszéd, ha meg nem közeli a kapcsolat, akkor a sértés látszatát is elkerülve, egyszerűen, finoman és tapintatosan csak súgnék. Nőként a nőnek.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei