Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / A fény gyümölcse - sárgadinnye

A fény gyümölcse - sárgadinnye

Bolondulunk érte

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Finom, gyönyörű lesz a bőröd tőle és segíti a barnulást is. Mit várhatunk még egy igazi nyári gyümölcstől?

 

Szinte semmit, de a sárgadinnye ennél is többet kínál: hiába érzed édesnek, mint a méz, hatékonyan segíti a fogyást is.

 

Valójában az uborkafélék közé tartozó növényről van szó, éppen ezért óriási a víz és rosttartalma, amely segíti a szervezet nagytakarítását, miközben hidratálja a belső szerveket és a bőrt is.

 

A-, a B1-, a B2- és a C-vitamin, valamint a vas, a cink, a réz, a foszfor, a kalcium, a kálium, a magnézium és a nátrium található benne. Valamint még valami: ez pedig a béta karotin, amely nem csak elősegíti a bőr gyors és hatékony barnulását, de egy kicsit véd is a Nap káros sugaraival szemben.

 

Azért használjatok fényvédő krémet is, mert önmagában a dinnye nem ad tökéletes védelmet!

 

Fotó: Shutterstock

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei