Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Eufória az arcon

Eufória az arcon

Reggeli huncutság

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Reggeli ébredés, kis mozdulatok, ölelés, bújás. Az összetartozás édessége. Vágyak ébredése. Szex reggeli helyett.

 

Valóban meglátszik az arcunkon a reggeli  huncutkodás?

 

Úgy tűnik igen, több szakember is állítja, hogy nem csak a gyönyör eufóriája ül ki az arcra, de az egész napi hangulatot befolyásolja a reggeli szexmenet.

A szexuális aktus közben bekövtkezett hormonlis változások, a megemelkedett endorfin szint a szervezetben egész napos boldogság-munícióval látja el a feleket. Csillogóbb lesz a szem, magabiztosabb a járás, egyenesebb a gerinc. Másként szól a hang és másként reagálunk az aznap történtekre. Kiegyensúlyozottabbak, kedvesebbek, sőt állítólag toleránsabbak vagyunk azokon a napokon, amikor nem morcosan ébreszt a nap, hanem szexel ébresztget a kedvesünk.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei