Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ciki, ha a nő kezdeményez?

Ciki, ha a nő kezdeményez?

Internetes kapcsolatfelvétel

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A virtuális világon innen talán még ma is kicsit szokatlan, ha a nő leszólít, megszólít egy idegent, és tetszését fejezi ki.

 

Az internetes társkeresők világában azonban ez teljesen természetes, nem kell ölbe tett kézzel ülni és várni a becsekkolásra. Szabad és jó is a kezdeményezés.

 

Nem mindegy azonban a mód, és bár nincs lehetősg csipkés zsebkendő elejtésére, a megszólítás, a kommunikáció nagyon sokat elárul a kezdeményező félről.

 

Mert lehet kedvesen (bájosan), tulajdonképpen felajánlva azt, hogy szívesen venne egy rövid párbeszédet a kiszemelttel, de lehet nagyon nyomulósan is, ami aztán vagy bejön, vagy nem jön be.

Persze lehet várni is, de ha valaki megtetszik, miért ne lehetne jelezni ezt az illető felé. Egyszerűen nincs veszíteni való. Tudjátok, mindig azt bánhatjuk meg, amit meg se próbáltunk.

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei