Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ragyogj smink nélkül!

Ragyogj smink nélkül!

Menni fog.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nagy a hőség, és bármennyire is kapnátok a korrektortok után reggelente, ne tegyétek. Higgyétek el, anélkül is szépek vagytok, ráadásul pofonegyszerű trükkökkel rásegíthetsz arra, hogy egy idő után eszetek ágába se legyen sminkhez folyamodni, hacsak nincs valami különleges alkalomról  szó.


Igyatok, igyatok és igyatok
Vizet, természetesen. Ha beviszitek a napi kötelező folyadékmennyiséget, a bőrötök hálás köszönömöket fog rebegni, és boldogan néztek majd a tükörbe smink nélkül is.


Kényeztesd a bőröd!
Nem kell tízezreket költened a különféle kenceficékre. Szerezz be egyszerű arcpakolásokat, tisztítót és hidratálót, és használd őket bátran. Kísérletezz, és hidd el, ha megtalálod a neked megfelelőt, a bőröd sem szorul majd elfedésre. A lehetőségek tárháza végtelen: ubipakolás, arcmaszk, gélmaszk, papírmaszk, ampullák…


Ügyelj a szemöldöködre!
Ha a szemöldököd rendezett, az arcod is sokkal kisimultabbnak fog tűnni. Fordíts hát rá időt!


Frissítsd fel a szemed!
Bizony, előbb utóbb mindenkinek megjelennek a szeme alatt a táskák, sötét árkok egy-egy stresszesebb idő után. Ezek ellen könnyed praktikákkal harcolhatsz: hűtött rizses zacskóval, uborkakarikákkal, krumplikarikákkal, jeges zacskóval. Igazi felüdülés a szemnek és neked is!

Bónusz: Mosolyogj!

Semmi sem teszi szebbé az arcod, mint egy őszinte, szívbl jövő, szemhunyorgós mosoly.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei