Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Tippek vékony szálú hajhoz

Tippek vékony szálú hajhoz

Hogy tökéletes legyen a randifrizura

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Bármennyire is szeretnénk, nem kényeztetett el mindenkit a természet dús lobonccal. 

Pedig mindannyian arra törekszünk, hogy a lehető legjobb formánkat hozzuk, amikor randira igyekszünk. 

 

Mit tehetünk akkor, ha vékonyszálú vagy kevés a hajunk? 

 

1. Nagyon fontos a haj hossza, a nyakig érő vagy a félhosszú haj a praktikus viselet, mert ennél a hossznál lehet a legdúsabb "látványt" elérni. A nagyon rövid és a túl hosszú haj lelapul.

 

2. Sok hajápoló terméket minősíthetünk feleslegesnek, de a vékonyszálú hajra kifejlesztett termékek valóban működőképesek. Ne sajnáljuk rá a pénzt, mert a hajtőemelő valóban megemeli a hajtövet, a hajszálvastagító sampon, balzsam pedig valóban kicsit erősebbé, vastagabbá varázsolja a hajszálakat. Én nem kerestem ennek okát, de tényleg működik. Ahogy a sörrel való hajöblítés is formálhatóvá, keyénnyé teszi a hajszálakat.

 

3. Kedveljük meg a loknikat. A hullámok nem csak kedvesek a szemnek, de dúsabbnak, nagyobb tömegűnek tűnik a haj. Érdemes néhány "gyengéd" göndörítő technikt elsajátítani, például a hajcsavarás reneszánszát éi. Randi előtt csavarjuk be a hajat- csak meg ne lássa a jelölt....

 

Fotó: Pixabay.com

 

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei