Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Csajozási mítoszok

Csajozási mítoszok

Mikor, mit, kivel?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ezernyi tanács röpköd: hívd, ne hívd, vidd fel rögtön a lakásra, eszedbe ne jusson. Fizess mindent, hagyd, hogy ő is fizessen.....

 

Van igazság?

 

Szerintem embere és randevú válogatja a helyes hozzállást, hiszen azt, hogy mennyire gyorsan találtok közös hangot, hogy a szimpátia mellett lobban e vágy is, soha nem tudhatod előre.

 

Az azonban tény, hogy jobb, ha úgy készülsz: csak egy beszélgetés lesz, nem több. Egy kávé, egy süti, egy szál virág.... és ekkor egyértelműen te vagy hunyó. Ekkora tételnél és első randin elég rosszul venné ki magát, ha a kávét kifizettetnéd a női partnerrel. Később, ha más sokadszor találkoztok, megegyezés kérdése a dolog. Felhívd e a lakásodra az első alkalommal? Ha kapható rá, akkor is kérdés a kérdés.... Szerintem az a helyes, ha vártok egy-két alkalmat, de persze néha mindent maga alá gyűr a parázs. Lelketek rajta.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei