Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Kreatív elme vagy?

Kreatív elme vagy?

Másként látod a világot.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a kretaív elme, a kreatív gondolkodás nagyban eltér a hétköznapitól. Rznéha igaz, és óriási felfedezések születhetnek egy-egy kreatív gondolatból.

 

Ám a hétköznapi életben is élnek mellettünk olyan emberek, akik kreatívabb módon látják a világot, épen ezért másként is viszonyulnak az élet olyan kérdéseihez, amelyek nekünk feladatot adnak. 

 

Melyek ezek?

 

1. Kevesebb bennük a félelem. Hajlamosak igent mondani olyan dolgokra, amelyekre egy hétköznapi ember nemet mondana.

2. Nem kötik őket szokások. Képesek eltérni a hagyományoktól éss a rutintól, ezért (is) tudnak új utakra lépni.

3. Vállalják gyengeségeiket. Tudják, hogy gyengeségeink szerethetővé, emberivé tesznek minket.

4. Nem félnek a kritikától. Sőt serkenti őket a munkában.

5. Poztívan gondolkodnak. Reménytelinek látják a jövőt, amiért érdemes tenni.

6. Összefüggésekben gondolkodnak. Nem rémülnek meg a pilanatnyi kudarctól, mert látják, hogy minden kis dolog valami nagynak a része.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei