Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Így legyél magabiztos társkereső

Így legyél magabiztos társkereső

Önbecsülés, oké?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ha társat keresel, nálunk éppen jó helyen jársz.

 

Ám ahhoz, hogy a megfelelő társa vozd be magad mellé, nem árt megerősíteni önmagad. nem nagy dolgok, mégis sokat lendíthetnek a személyes varázson. A magabiztos nő ugyenis ragyog. Úgy csábít, hogy semmit nem kell hozzá tennie. Nem kellenek extradögös,  rafinált szabású ruhák, se tonnányi ékszer. Csak te magad.

Hogy növelheted magabiztosságodat?

 

1. Légy tudatos a testtartásodat illetően. Figyeld magad, és húzd ki magad. Egy összegörnyedt nő nem kelt feltűnést. Figyeld lépéseidet is. Legyenek magabiztosak, ne osonj el az emberek mellett, mögött.

 

2. Ismerkedj emberekkel. Állj szóba másokkal a boltban, a postán, a piacon, a benzinkúton. Kezdeményezz beszélgetéseket.

 

3. Mosolyogj rá másokra. Elképesztő lesz  a hatás, meglátod. 

 

4. Mozdulj ki otthonról, és mozogj. Igen a sport határozottan növeli magabiztosságodat.

 

5. Mondj IGENT egy sor mindenre, amire eddig kapásból nemet mondtál volna. Egy eszement túra a barátokkal? Hétvégi kuponos utazás? Evezés? Egy váratlan beszélgetés régi ismerősökkel. Hajrá, ne húzd ki magad, ne keress kifogásokat. Ott a helyed!

 

Fotó: Pixabay.com

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei