Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Hallod mit súg a felettes éned?

Hallod mit súg a felettes éned?

Van az úgy, hogy válaszokat várunk.....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Vannak olyan kérdések az emberi életben, amelyek eldöntése hosszas töprengést igényel. Töprengünk is sokszor hosszasan. Téblábolunk, tördeljük a kezünket. Nem alszunk éjjeleken át, futkosunk tanácsért másokhoz.

 

Pedig lehet elég lenne elcsendesedni. Kizárni a kinti zajt, lecsendesíteni háborgó elménket. Elűzni a szorongást. Elfelejteni azt is, hogy döntési kényszerben vergődünk.

 

Csak leülni, átadni magunkat a békének, nyugalmat parancsolni magunkra. Nem kell a töprengés, nem kell keresni a választ. Csak megélni a létezést csendes békével.

 

Miért? Mert kapunk válaszokat, sőt bennünk vannak azok a válaszok, vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy minden ember rendelkezik egy különleges képességgel, amelyet nem vagy csak nagyon ritkán használ ( ó megéreztem), Képesek vagyunk meghallani azt, amit a felettes énünk súg nekünk, és azok a válaszok tökéletesek. Őszinték, nincs mellébeszélés, hiszen nem sározza be azokat a mindennapi nyűg, szükség, elvárás, maszatolás. Máshonnan, egy tisztább, éteribb létezésből érkeznek, érdemes tehát meghallani, értelmezni és aszerint cselekedni tovább.

 

Fotó: Pixabay.com

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei