Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Csak ne legyél egyedül?

Csak ne legyél egyedül?

Tudd, miért indulsz útnak!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Azt hihetnénk, hogy a férfiak szabadságvágyuk miatt könnyebben viselik az egyedüllétet, mint a nők.

 

Pedig ez nem feltétlenül igaz vélekedés. Sőt. Sok férfi nehezen találja a helyét akkor, ha nincs háttér, ha nincs kihez hazamenni. Ha nincs kiért erőfeszítéseket tenni. Ha nincs valaki, aki ezeket az erőfeszítéseket értékeli, értelmet ad neki, és meghálálja. Szeretettel, figyelemmel.

 

De csak azért, hogy legyen valaki, remélhetőleg egy férfi se adja fel szabadságát. A szabad esték nyugalmát, a döntések szabadságát. A barátok társaságát, azt, hogy oda lép, mozdul, barátkozik, flörtöl ahogy csak lehet, ahogy szeretne.

 

Aki azonban már beleunt ebbe a nagy szabadságba, remélhetőleg erre a társkeresőre regisztrál fel, hiszen itt őszinte szándékkal érkező, valódi tárkeresőkre váró hölgyeket talál. Mert a szabadságot feladni csak akkor érdemes, ha az nem zsákban futás és nem is zsákutca.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei