Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ilyen fotót tölts fel a társkeresőre, ha férfi vagy

Ilyen fotót tölts fel a társkeresőre, ha férfi vagy

Természetes, őszinte

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ahogya nőknél, úgy a férfiaknál is nagyon fontos, hogy a fotó őszinte legyen.

 

Férfiak esetben azonban nem feltétlenül a smink és a retus a ludas, sokkal inkább, hogy olyan környezetben készülnek a fotók, olyan háttérrel, amelyek nem tükrözik a valóságot.

 

Nem feltétlenül igaz, hogy a társkereső nők csak a "gazdag" férfiakra buknak. Sokan (szerintem a legtöbben) valóban életük társát keresik, és itt nem az anyagi háttér a döntő, hanem a másik személyisége.

 

Így, ha nincs luxushajód, vagy milliókat érő autód, akkor ne pózolj azokkal. Felesleges, aki egyébként is téged választana, e nélkül is rád kattint, más esetben meg tényleg azok számára leszel vonzó, akiknek ez számít. És persze csak futod majd a felesleges köröket, mert nem tudod azt nyújtani, amit a fotókkal ígérgetsz.

 

A jó férfi profilfotó is friss. Fél évnél ne legyen régebbi, legyen közeli arcfotó, ahol látszik a szem, a száj, a mosoly. Legyen egész alakos fotó is, szintén természetes közegedben, és itt már lehet lazulni. Ha például sportolsz, akkor egy klassz fotó erről nyerő lehet. Persze nem a testépítős, bicepsz mutogatós fotóra gondolok, de egy jó ütés, egy lendületes hajolás, ami téged mutat, biztos, hogy felkelti a másik nem figyelmét. Ahogy egyéb hobbi közben is kattinthat rólad valaki nyerő képet. Olvasás közben, vagy ahogy írsz, sétálsz az utcán. A haverokkal ölelkezős, sörözős fotók azonban nem jönnek be. Ez teljesen biztos.

 

Fotó: Pixabay.com 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei