Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ilyen fotót tölts fel társkeresőre, ha nő vagy

Ilyen fotót tölts fel társkeresőre, ha nő vagy

Finom, őszinte

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Kezdőként, de akkor is, ha már van némi tapasztalatod a társkeresők kezelését illetően, nem biztos, hogy fotó ügyben otthon vagy.

 

Nem hiba, csak nem célravezető, ha nem a megfelelő fotóval próbálsz elérni a lehetséges jelöltekhez.

 

Milyen a jó fotó?

Őszinte. Téged ábrázol, abban az életkorban, amelyben vagy. Teljesen felesleges pár évvel korábbi képekkel csalogatni, hiszen a személyes találkozás során úgyis kiderül, hogy e pillanatban mennyire vagy szép. Nagyon. Hidd el, most is gyönyörű vagy, és ezt ne a retus adja, hanem természetes mosolyod. Ne legyen nagy a kontraszt a valóság és a fotó között, mert ha egyébként életben is szépnek tűnsz, a túlságon "megmunkált" fotó után csalódás lehet a veled való találkozás.

 

Legyen egy profilképed, amelyen látszik az arcod. Ez nagyon fontos - ha lehet vakolatnyi smink nélkül. Legyen egy-egy olyan fotód is, amely teljes alakodat mutatja. Ez lehet a természetben, például kirándulás közben elkövetett kattintás is. De ne legyen ágyon heverős, csábpózba merevült, dögösnek hitt bedőlés. Felesleges. Add önmagad, olyannak, amilyen vagy. Természetes nő.

 

Ha a dekoltázsra fókuszálsz, nem biztos, hogy életed párja fogja döngetni az ajtót.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei