Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Élményeket vegyél, ne tárgyakat

Élményeket vegyél, ne tárgyakat

Feltölt, elvarázsol, összeköt

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Mindenki tudja, hogy az élmények töltenek fel. Mégis tárgyakban gondolkodunk.

 

A San Francisco-i Állami Egyetem friss kutatása azt is megmagyarázza miért: szerintük az emberek azért költenek tárgyakra például masszázs és utazás helyett, mert a tárgyak kézzelfogható módon üzenik az anyagi jólétet, az elérhetőségét a javaknak. Míg az élmények csupán emlék szinten maradnak meg.

 

A kutatás arra is kitért, hogy ugyanakkor jó lenne ha tisztában lennének az emberek azzal, hogy az élmények produktívabbak, míg a tárgyak halmozása. A kipihent, élményekkel feltöltött ember ugyanis kreatívabban módon szemléli a világot, fantasztikus ötletei lehetnek, valamint világlátása is szélesedik. Elfogadóbb, befogadóbb lehet és ez jobb közösségi munkára sarkallja. Boldogabbá válhat, valamint boldogabá teszi környezetét is. 

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei