Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / A sok vakolat bizalmatlanságot ébreszt

A sok vakolat bizalmatlanságot ébreszt

Természetesség a kulcsszó

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nincs vonzóbb a szépségnél. Főleg ha az a szép természetes.

 

Ezen nincs mit szépíteni....

 

Egy érdekes kutatás azonban arra keresett választ, vajon az a szépség, amelyre egy kicsit (vagy nagyon) rá is segítenek a nők, növelik e a vonzerőt. A  kutatás eredménye szerint igen. 

 

Ám akadt egy kis bökkenő. A kutatásban részt vevő több mint 150 férfi ugyanis szinte egyöntetűen azt vallotta, hogy azok a hölgyek, akiket vonzónak találtak (szép smink, trendi haj és ruha) egyúttal kérdéseket is vetettek fel bennük. Többek között kevésbé ébresztettek bizalmat, mint azok a nők, akik elsőre nem tűntek annyira vonzónak, de természtességükkel bizalmat keltettek, és hosszú távon nagyobb eséllyel láttak bennük megfelelő partnert, mint a széppé sminkelt női partner jelöltekben.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei