Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Tollászkodó férfiak

Tollászkodó férfiak

Ki tölt több időt a tükör előtt?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A nők. A férfiak. Mindkettő. A kamasz gyerek.

 

Megy a vita évek óta, ki foglalja le hosszabb időre a fürdőt, ki tolászkodik már-már nevetségesen hosszasan, ki kapja össze magát két perc alatt ha kell? Szerintem a kisgyerekes anyukánál gyorsabban sminkelő, magát talpig nagyestélyibe vágó ember nem él a Földön. Hajcsár ül a nyakán - egy-két-három bömbölő gyerek.

 

De a férfiak tényleg sokáig tollászkodnak?

 

Úgy tűnik igen. Legalábbis a Daily Telegraph című brit lap szerint,  amely a Travelodge megrendelésére készült felmérésre hivatkozik.

 

E szerint a férfiak naponta 81 percet töltenek szépítkezéssel, míg a nők mindösszesen 75 percet szánnak erre életükből naponta.

 

A különbséget a ruhaválogatás, a szőrtelenítés, illetve a zuhanyozás hossza okozza, amelyek mind - mind hosszabb ideig tartanak a férfiaknak.

 

Hát ennyit erről!

 

Fotó: Pixabay.com

 

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei