Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Társkeresés -akiket jobb elkerülni

Társkeresés -akiket jobb elkerülni

Légy résen te is!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Sokan vélik úgy, hogy lutri a társkeresés, és óriási esélye van  a véletlennek, éppen kit sodor közeledbe az élet.

 

Ez azonban nem igaz, lásd ezt a társkersőt is, ahol az alkalmazott algoritmus segítségével nagyon is pontosan lehet kiválasztani azt aki a leginkább illik hozzád.

 

Ám az se baj, ha a józan eszedet is használod, amikor felméred azt a másikat, aki felé némi vonzalmat érzel. Mert akad néhány típus, akik valószínűleg hosszú távon sok gondot, konfliktust okozhatnak a párkapcsolatban:

 

- Gyűlölködő: Mindenkiről csak rosszat mond, egykori párját is becsmérli, de bárki mást, aki csak szóba kerül. Szerinted rád más sors várna mellette?

 

- Ítélkező: Hasonló a gyűlölködőhöz, de véleményét kicsit finomabb formában adja elő. Cserébe álszent. És megmondja a tutit fölényes magasságokból. Te szóhoz sem jutsz mellette.

 

Vitatkozó: Mindenbe beleköt, nem lehet véleményed mellette, vagy ha igen, esélyed sincs megvédeni. Minden szócsatában ő győz. Jobb ha elengeded, menjen, vitázzon mással.

 

- Alfahím: Tapintatlan veled, hiszen társaságodban is más nők után fordul. Nagyon férfi, nagyon ott van a szeren, de folyton megaláz majd.

 

Agresszív: Beszól, számonkér. Durván rákiabál a pincérre, dúl-fúl mindenért. Menekülj!

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei