Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Az első lépés mindig nehéz

Az első lépés mindig nehéz

Hidd el, felfelé haladsz

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ülni egy sötét, csendes szobában, és könnycsordító filmeket nézni naphosszat, szerelmi probléma esetén sokáig gyógyító lehet. Nem mindenkinek persze, egy csalódás feldolgozásának lehetnek ennél hatékonyabb módszerei is. Én például az emberi társaságban hiszek. Ha veszteség, kudarc vagy csalódás ér, nem bújkálok, nem nyalogatom csendben a sebeimet, hanem feldolgozom. Jobbára kommunikációval: kérdezek, mesélek, sírok. Aztán hipp-hopp elmúlik a baj. Mert a társaság, egy másik érző emberi lény figyelme, a vigasztalás óriási segítség lehet. Engedem, elfogadom a segítséget.

 

Más azonban bezárkózik, képtelen beszélni "szégyenéről", és kudarcáról, egyedül próbálja megfejteni a történtek értelmét és ez nem feltétlenül hatékony. Sokáig tart és túl sok fájdalmat él át. 

 

Kimozdulni, újra emberek menni is nagyon nehéz. Megtenni az első lépést. Megmosni az arcunkat, megfésülködni, kicsit megrázni magunkat.... mint eső után a madarak.... és elindulni szívfacsaróan nehéz lehet. De menni kell. Indulni kell. Esélyt kell adni saját magunknak. Mert az út mindig felfelé vezet.....

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei