Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Összeköltöztök?

Összeköltöztök?

Így nem buktok bele

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Túl a költözés fáradalmain és az izgalmon, hogy ettől kezdve ugyanaz a lakás jelenti mindkettőtök számára a közös otthont, jöhetnek aggodalmak is, hogy vajon tudjátok e elég okosan kezelni az új helyzetet.

 

Nagyon fiataloknák a tapasztalatlanság okozhat gondot, azoknál, akik meg éltek már párkapcsolatban, és utána egyedül, a már bevált, berögzött szokások állíthatnak akadályt.

 

Mert az egyik világosban, lámpafénynál szeretne tévét nézni, a másiknak ettől fáj a szeme. Van aki csak néma csendben tud aludni, a másik zenehallgatás mellett szeret szunyókálni. Aztán itt van a szellőztetés kérdése, miért azt az ablakot nyitod ki, ne engedj be ennyi hideget, huzat van.

 

Ki mosogat, vagy ki pakol be a mosogatógépbe, ki fogja meg  a porszívót, ki tereget, vásárol?

 

Vásárlás, közös kassza, vagy különpénz? Ki utalja át a közüzemi díjakat? Ki locsolja a virágokat?

 

Sorolhatnánk napestig.... a lényeg, hogy előzetes kommunikáció nélkül nem megy. Részletesen át kell beszélni, apróra, a legapróbb részletig, hogy az együttlakás ne okozzon gondot. 

 

Fotó: Pixabay.com

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei