Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Fókuszban a láb

Fókuszban a láb

Hogy nyugodtan mutogasd.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Kánikula, izzadás, nyitott szandik, saruk, papucsok. Nem csoda, ha a figyelem középpontjába kerül a láb.

 

Ezerféle lábápoló szer segíti, hogy puhítsd, ápold, tápláld gazdagítsd lábad igénybevett bőrét. Sokszor nem segít a legdrágább csodaszer sem. 

 

Akad azonban egy házi módszer, amely a tapasztalatok alapján beválik a legkényesebb talpon, sarkon is.

 

Ez pedig a tej - szódabikarbóna kombó, amelyet áztatószerként lehet alkalmazni. Ó, nincs baj a tejjel, tudjuk, hogy Kleopátra szépségreceptjei között több tejes tipp is szerepelt. Nekünk sem lehet ciki a tejes gyorsegítség.

 

Mi a menet?

 

Önts egy liter tejet egy lavórba, tegyél bele két - három evőkanál szódabikarbónát és áztasd benne a lábaidat egy fél órán keresztül. A tej rendkívül gazdag vitamintartalma feltölti, a szódabikarbóna pedig fantasztikusan puhává varázsolja a bőrt. A lábápolás további menete ugyanaz, mint máskor:  habkő, olajok, végül a köröm ápolása, szépítése.

 

Fotó: Pixabay.com

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei