Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Csodás tanítások a természetből

Csodás tanítások a természetből

Apró magból született a mamutfenyő is!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Még a lelkünk is kisimul, amikor végre a nagyvárosi betonrengetegből egy parkba, vagy erdőbe érkezünk. Nem csak a levegő frissebb, de  alkalmazkodik a természethez,  új ritmusra ver a szív is.

 

Nem véletlenül reagál a boldogító környezetei hatásokra szomjasan a szervezet, hiszen a természet részei vagyunk magunk is. Ugyanazokból a forrásokból táplálkozunk, a földi vérkeringésünk is közös. Egyek vagyunk. Érdemes hát tanulni is a természettől. De mit taníthat nekünk egy fa?

 

1.    Legyen egyenes a gerincünk!
Büszkeséget, állóképességet és tartást leshetünk el a fáktól. Keménységet, valamint a sebek begyógyításának képességét. 

 

2.    Gyökerek nélkül életképtelen az ember
A biztos, stabil tartáshoz azonban gyökerekre van szükségünk. Aki család nélkül nő fel, aki nem kapja meg a fejlődéséhez szükséges forrásokhoz a hozzáférést, aki szomjazik a családból fakadó szeretetre, gondoskodásra, de nem kaphatja meg- egész életében hiányt szenved. A gyökértelenségen valamennyire tudnak segíteni a barátok, vagy egy gazdagító párkapcsolat, de a szomjúság érzése talán soha nem múlik el.

 

3.    Az ég felé növekedjünk
Ez egyrészt lehet spirituális fejlődés is, egy magasabb szintű minőség elérésére való szándék, de üzenhetik az ég fel törő fák a kíváncsiság és a tanulási vágy fontosságát is.

 

4.    Legyünk kemények és hajlékonyak is egyben
Néha éppen azokat a fákat töri meg a vihar, amelyek túl kemények. A hajlékonyság, a rugalmasság képessége időnként akár életmentő lehet.

 

5.    Legyünk bátrak és higgyünk magunkban
Egyetlen parányi fenyőmagból született a mamutfenyő is. Csak idő, csak türelem kérdése volt a növekedés. Hogyne lenne ez igaz ránk is- érezzük bármilyen aprónak is magunkat, ha esélyt adunk az időnek, ha bátrak vagyunk és hiszünk erőnkben, elérhetjük céljainkat. 

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei