Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Nem mindegy, hogy az ágy melyik oldalán alszol?

Nem mindegy, hogy az ágy melyik oldalán alszol?

Próbáljátok ki!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Eddig azt gondolhattuk volna, hogy mindegy: a lényeg, hogy egyedül alszunk, vagy azzal bújunk össze, akiért repes a szívünk.

Az angol Premier Inn hoteltársaság felméréséből azonban  kiderült, egyáltalán nem ennyire egyszerű a kérdés, ugyanis az ágy jobb és bal oldala más és más módon hat ránk.

Több, mint háromezer önkéntes alany bevonásával, több éjszaka eltöltése után arra a megállapításra jutottak a kutatók, hogy akik az ágy bal oldalát választották, derűsebbek és optimstább válaszokat adtak a kérdésekre, fesztelenebbek és jobb kedvűek voltak, mint azok, akik az ágy jobb oldalán tértek nyugovóra. Ők feszültségről és borús ébredésekről, valamint érzésekről számoltak be.

 

Én még tesztelgetek......

 

Fotó: Pixabay.com

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei