Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ezért maradsz szexkapcsolatoknál

Ezért maradsz szexkapcsolatoknál

Félelem, félelem, félelem

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Könnyebb instant megoldásokban gondolkodni, könnyebb a csak szex felhőtlen élménye. Egy ideig.

 

Eg idő után aztán megelégelheted a "majd hívlak" ígéretek savanyú csalódását. Mert többé nem hív, vagy ha igen, akkor se érzed úgy, hogy NEKED szól a meghívás. Erős lehet a gyanú, hogy egy listáról pipálja ki neveket: rér, nem ér rá. Ha ráérsz és kedved is van a hancúrhoz, talán gég jó is lehet a testednek. De tényleg megunod. Előbb utóbb ez garantáltan kevés lesz, mert az embereket nem így kódolták. 

 

A párkapcsolat az a színtér, ahol kényelmesen és biztonságosan lehet közlekedni, létezni, terveket szőni. Ez nem jelenti azt, hogy az egyedüllét az torz és nem értékes létezés, de azt igen, hogy érdemes értékes párkapcsolatra törekedni, ahol nem egy név vagy a listán, hanem te vagy az egyetlen.

 

Miért fogadod el mégis a helyzetet sokáig:

- Félsz a visszautasítástól.

 

- Félsz az elköteleződéstől.

 

- Félsz a csalódástól.

 

Engedd szélnek félelmeid!

 

Fotó: Pixabay.com

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei