Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Boldogsághozó növények

Boldogsághozó növények

Legalább egy, nálad illatozzon

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A gyönyörű növények, virágok, szerencsehozó funkció nélkül is csodát tesznek az emberi lélekkel: feltöltik színnel, illattal, energiával azt. Gyönyörködtetnek, örömöt sugároznak.

 

Hitelesítik, hogy az élet szép.

 

Néhány növényről azonban a fenti kijelentéseken túl azt is tartják, hogy képesek becsalogatni a szerencsét, sőt akár fordítanak is az élet kerekén. Mi szeretnénk elhinni, mert a pozitív dolgokban jó hinni. Jó arra gondolni, hogy beteljesedhetnek vágyaink.

 

Az orchideáról például úgy vélik, hogy a tartós boldogság szépséges virága. Életben tartja, erősíti a szerelmet, és az erotika területén is segíthet: növeli a vágyakozást egymás iránt. Ha nincs szerelem az életedben egy virágzó orchidea becsalogathatja azt.

 

Próbáljátok ki!

 

Fotó: Pixabay.com

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei