Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Tudod, mire vágyik egy férfi a kapcsolatban?

Tudod, mire vágyik egy férfi a kapcsolatban?

Eláruljuk...

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Egyszerű lehetne a válasz, arra, amire a nők is várnak. Nem? Vagy még egyszerűbb: szexre, finom falatokra.

 

Természetesen igaz, mert rendkívül fontos a kapcsolatban, sőt meghatározó a szex, ha nem működik, ha nincs vonzás, a kapcsolat hamar törékennyé válik, szilánkokra is hullhat.

 

Ám a szexen felül van néhány nagyon fontos dolog, amiért a férfiak akarják azt a kapcsolatot:

 

1. Figyelem: Igen, kell nekik, hogy amikor szükség van arra, RÁJUK figyeljünk és ne a hagymát kockázzuk, vagy teregessünk. Az belefér, hogy szólunk: "Gyere dobjuk fel a szárítóra közösen a ruhákat, aztán üljünk le, figyelek rád", de félszemmel, félfüllel figyelni nem érdemes.

 

2. Meleg otthonra: Azért megy haza, mert neki jó az a légkör. A meleg otthon kifejezés nem a pattogó tűzre utal, hanem arra, hogy otthon, az általad teremtett légkörben megpihenhet. Elengedheti a feszültségeket, önmaga lehet. Érezheti szereteted, gondoskodásod és támogatásod.

 

3. Változatosságra: Változatosságra az ágyban, a mindennapokban. Néha meglepetésre, hucutságra, akár őrült ötletekre. 

 

4. Humorra: Nehéz egy savanyú kedélyű nő mellette az élet, aki minden apróságon felhúzza magát és aztán napokig duzzog, vagy hallgatással bünteti párját. Békülj gyorsan, kezeld az élet pici buktatóit humorral. Neked is jobb lehet.

 

5. Közös élményekre: Kellenek a kis kimozdulások, egy séta a patakparton, céltalan kószálás, kirándulások, mozi, baráti csevely. Programok veled, amire aztán emlékezhettek majd később.

 

5+1: Szabadságra: Add meg neki, menjen a barátaival, ha szeretne, de őrizd meg te is szabadságodat, így remélhetőeg hasonlóan erős vágyódással tértek haza a közös otthonotokba.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei