Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Hercegmustra

Hercegmustra

Vajon a jó társsal élsz együtt?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Mindannyian a hercegre várunk. Jó esetben a saját hercegünkre, arra, akire pontosan nekünk van szükségünk és ez különböző hercegi tulajdonságokat tételez fel.

 

Akad azonban néhány azonosság az összes kapcsolatban, amelyek mentén már gyaníthatod, a megfelelő ember van melletted, vagy tovább kell keresned a neked rendelt társat.

 

1.    Nem akar megváltoztatni
A jó társ nem akar feltétlenül más embert faragni belőled. Ez nem jelenti azt, hogy a csiszolódás során nem horzsolódtok – akár több felületen is – de legfőbb jellemvonásaidat képes elfogadni. Sőt éppen azért szeret téged.

 

2.    Vágyik rád
Az élet sava-borsa az erotika – és az egyik legstabilabb oszlopa a megfelelő párkapcsolatnak. Ha hetek múlnak el úgy, hogy párodban vágy lobbanna feléd, ha rendre elutasításba ütközöl a hálószobában, és már kifogytál a trükkökből is – érdemes elgondolkodni mi a baj a kapcsolattal. Lehet, valami apróságon csúszik el a vágy, de lehet, egyszerűen nem passzoltok ezen a területen.

 

3.    Megbecsül és tisztel
A jó társ pozitívan közeledik feléd, észreveszi, becsüli, sőt támogatja azokat a képességeidet, amelyek értékes emberé tesznek téged. Eszébe se jut becsmérlő megjegyzéseket tenni, még bujtatott formában sem. Ha azon kapod kedvesed, hogy dicsérő megjegyzések helyett folyton beszól, megaláz és sérteget, biztos lehetsz benne, hogy rossz herceget választottál.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei