Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Csak szeretőnek kellesz?

Csak szeretőnek kellesz?

Ne te legyél a harmadik!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Tudjuk, a szerelem vak, a szerelem süket, ésszerűtlen, nem mérlegel....

 

Mégis, ha egy kapcsolat kezdetén kiderül, hogy vonzásod alanya elkötelezett egy másik nő oldalán - házas, évek óta él párkapcsolatban, közös gyerekek vannak- vedd elő a józan belátásodat.

 

Bár akadnak kivételek, a tapasztalatok szerint a nős férfiak jelentős része évekig nem mozdul a számára kényelmes és izgalmas szituból, ahol a feleség a kényelmet és biztonságot, te pedig a kalandot és a gyönyört biztosítod számára.

 

Persze te is kaphatsz ezt azt: hitegetést, csókokat, lopott órákat az irodában, bérelt kis szobában, néha egy egész napos kirándulást is. De nem veled bújik össze éjszakánként és az ünnepek rémálomá válnak majd számodra. Mert egyedül leszel. Mert abban a kapcsolatban soha nem leszel annyira fontos számára, hogy ünnepeit veled ossza meg. 

 

Nem könnyű kilépni sem belőle, mert a rutinos "szeretőtartó" férfiak általában tudják, mikor és hogyan kell manipulálni ahhoz, hogy ne tudj elszakadni könnyedén. Turbóra kapcsolnak, hevesek, ajándékokkal bombáznak.... csak éppen nincsenek ott és akkor, amikor szükséged lenne egy erős karra, az ölelésre, a megértésre.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei