Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Amikor színtelenedik a kapcsolat

Amikor színtelenedik a kapcsolat

Vedd észre a jeleket!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A leglángolóbb szerelem is kihűlhet egy idő után, az izgalom elmúlik, a hétköznapok fakítják az érzelmeket. 

 

Üressé, lapossá, élettelenné válhat a kapcsolat. Mindegy hogyan nevezzük a helyzetet, a lényeg, hogy egyik vagy a másik fél, esetleg mindkettő kezdi rosszul érezni magát a kapcsolatban. Vagy észreveszed időben a jeleket és akkor még lehet előre menekülni, vagy nem, és akkor szinte biztosan "becsúszik" egy harmadik, vagy egyszerűen csak szétszakad a kapcsolat.

 

Melyek lehetnek a jelek, ha a párod már nem érzi otthon magát melletted?

- Átnéz rajtad, nem néz a szemedbe hosszan.

- Nem érint meg úgy és olyan gyakran, ahogy azt megszoktad.

- Nincs szex.

- Apróságok miatt dühöng, mindenbe beleköt, amit csinálsz.

- Nincs kettesben program.

- Egyre több a nélküled szervezett program.

- Elhúzódik az ágyban.

- Nem érdekli a véleményed, és az sem, hogy mi történik veled, körülötted.

 

Amennyiben te még szeretnéd ezt a kapcsolatot, akkor egy őszinte párbeszéd erejéig érdemes fülön csípni a másikat, hátha kiönti magából sérelmeit, - és lehet részben igaza is van - így lehet esélyetek változtatni a dolgokon. Ha nem beszél, ha mismásol, akkor te hiába akarod még őt, szinte biztos elválnak útjaitok. Természetesen szakembert is bevonhattok a dologba, óriási segítség lehet kapcsolati válságok esetén a professzionális tudás, ám sokszor a már "menekülő" fél nem hajlandó erre időt, energiát áldozni.

 

Fotó: Pixabay.com

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei