Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Nyelvlecke szeretetből

Nyelvlecke szeretetből

Te érted párod nyelvét?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ő mosolyog rád, behozza a vásárolt holmit. Te megcsókolod gyakran, meghallgatod és megmasszírozod a hátát. Ő keveset beszél és ritkán mondja ki, hogy szeret. Te örökké becézed és százszor is elmondod, mennyire imádod.

 

Ő lemossa a kocsidat, olajat cserél benne, megsétáltatja a te kutyádat. Tereget, elviszi a gyereket, mert látja fáradt vagy. Te cetliket csempészel a táskájába, szívecskét rajzolsz a margarinba, mert tudod, legközelebb ő nyitja fel a fedelét.

 

Ő piros almát hoz a piacról, a legnagyobbat, mert akkor régen is ezzel vett le a lábadról. Te bölcsen háttérbe vonulsz a focimeccs alatt, csitítod a gyereket, szó nélkül teszed a forró teát a keze ügyébe.

 

Szeretet. Kommunikáció. Szavakkal, szavak nélkül. De értitek, képesek vagytok lefordítani és tudtok válaszolni a másik szeretetnyelvére? Reméljük igen, reméljük a szívetek a tolmács a két nyelv között.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei