Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Becéző szavak

Becéző szavak

Ma is ebből osztunk.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Azt mondják mindaz, ami velünk történik három éves korunkig, egész életünkre hatással lesz. Ahogy hozzánk érnek, ahogy hozzánk szólnak, ahogy válaszolnak igényeinkre, úgy tudunk majd mi is érinteni, válaszolni, adni másoknak.

 

A szülői gondoskodás lesz az alapja annak, ahogy bánunk majd a barátainkkal, párunkkal, később saját gyerekeinkkel.

 

Érzelmi életünkre tehát alapvetően hatnak a korai élmények. A becéző szavakról, a lélek tündérkalácsáról mesél a VOUS cikke is. Ne hagyjátok ki!

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei