Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Meddig fogod párod kezét?

Meddig fogod párod kezét?

Összekulcsolt ujjakkal.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Kézenfogva járni a legszebb dolgok egyike a kapcsolatban.

 

Szövetség, összetartozás, biztonság, közös út, azonos lépések, egymás bevárása, összehangolódás, hasonló ritmus, egyenjogúság.

 

Felsorolni se lehet, mennyi mindent üzen a kézenfogva járás a szerelemben.

 

Egy idő után ez már nem annyira természetes, szétcsúsznak a kezek. Jó esetben középre kerül a közös utód, máskor nincs ok, csak a megszokás tompítja el az örömöt, elfárad a kézfogás, langyosodik a kézfogás, végül más úton indulnak el a felek.

 

A VOUS cikke kézen fog téged is!

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei