Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Trükkök a kapcsolat kezdetén

Trükkök a kapcsolat kezdetén

Felhívjam, ne hívjam?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Mindenki trükközik kicsit a kapcsolat kezdetén.

 

Egyrészt, mert játszani jó, másrészt, mert az a tapasztalat, hogy mindenki trükközik.......hát mi sem akarunk lemaradni. Az őszinteség gyanús, a felvállalt érzelmek lehet, hogy soknak tűnnek a másik térfélen.

 

Hát jönnek a trükkök:

 

- Alig várod, hogy felhívjon, de hagyod kicsörögni a telefont .... egyszer-kétszer-ötször. Az utolsó pilanatban veszed fel.

- Alig várod, hogy felhívjon...... rád csörög, nem veszed fel. Egy óra múlva hívod vissza, elmondod, láttad, hogy keresett, de nagyon elfoglalt voltál. (Igazság szerint éppen semmi dolgod nem volt)

- Alig várod, hogy felhívjon, véletlenül kinyomod. Úgy is hagyod.

- Alig várod, hogy felhívjon, felveszed, közben hátrafelé pisszegsz, mint aki nincs egyedül. Jelzed örülsz neki, de majd későb tudod csak visszahívni.

 

Aztán amikor te hívod, akkor megrémülsz: mert nem veszi fel, csak későn hív vissza, azt mondja nem ér rá, és érzékelteti, hogy nem feltétlenül van egyedül.

 

Játszmák, trükkök, maszatolás.Hogy a másik elbizonytalanodjon, hogy versenyhelyzetben érezze magát, hogy ne érezze nyeregben magát.

 

Jobb lenne őszintén felvállalni, ha van érdeklődés, vagy elengedni az egészet, ha nincs. Szerintem.

 

Fotó: Pixabay.com

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei