Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Több vas a tűzben

Több vas a tűzben

Biztosan jó ötletnek tartod?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Izgalmas. Sőt! Eszeveszett módon növeli az egót, az adrenalint, ha egyszerre több partnert is magadénak tudhatsz. 

 

Bizonyíték arra, hogy kelendő vagy a piacon, jó csaj vagy (vagy pasi), bomlik utánad a másik nem. Fenébe mások érzéseivel.

 

És persze az egyik ezért kell, a másik meg azért. Pikáns kis helyzetek és először a finom szorongás kopogtat lelkeden, ki ne derüljön a turpisság. Később, ha valamelyik partnerrel mégis szorosabbra fűznéd a szálakat: gyomorszorítóan vad félelelem jöhet, csak rá ne ébredjen a csalásra az, aki egyre fontosabb neked.

 

Mert rájöhet: megérezheti a testtartásodon, megláthatja a bűntudatot a szemedben, vagy észreveheti, hogy összerezzensz, amikor megszólal a telefonod. Megijedsz, ha valaki váratlanul becsenget, virág érkezik, és nem alkalmas a pillanat.

 

Szóval, lehet lebukás és elveszíthetsz mindent, amiről úgy véled fontos neked. Ám a legnagyobb veszély nem a bukta. Sokkal inkább az a zavart állapot, amiben élsz, ami fogva tart, ami nem engedi, hogy az igazira koncentrálj. Hogy az igazit hívd, keresd, akard tiszta szívvel. Amíg csak játék a keresés, hidd el: távol marad.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei