Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Hiszti, feszkó, üvöltés

Hiszti, feszkó, üvöltés

Te is hisztikirálynő vagy?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Lehet tüzes a természeted, mielőtt elveszíted a fejed, és párod torkának ugranál, érdemes tízig számolni. Végiggondolni megéri e úgy kiereszteni a gőzt, hogy közben megbántod azt, akit szeretsz. Főleg, ha a legkisebb hibától is indulatba jössz. 

Eljöhet az az idő, amikor párod ezt nem tolerálja tovább: kikéri magának, ellened fordul vagy kiutat keres. Titkosan, vagy nyíltan. A konfliktus kezelésének helyes módja ugyanis alapvetően meghatározza egy párkapcsolat hangulatát. Aki sokat feszkózik, könnyen hoppon maradhat. A VOUS cikke is ezt fogalmazza meg.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei