Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Új kapcsolat - ne az exről mesélj

Új kapcsolat - ne az exről mesélj

Nyiss, ne sértegess

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Mosoly, kézfogás, puszi. Zavarban vagytok, talán tapasztalatotok sincs a randizásban. Az utolsó régen volt, hosszú kapcsolat szakadt meg. Nehéz az újrakezdés.

 

De mit mondj, miről mesélj az első randin, hogy ne legyél unalmas, ne legyél sok, ne legyen zavarba ejtő az, amit megosztasz. A kérdéseid is fontosak: tudsz e tapintatos lenni, vagy a második kérdésnél nyakon ragadod, valljon színt......

 

Talán az a jó, ha a lehető legtemészetesebb témáknál maradsz, munka, hobbi, kis kacsintás a jövőre nézve. Az pozitív, ha vannak, álmaid, céljaid, ha érzi a másik, hogy előre nézel, nem a múlton rágódsz. Mert az eltántoríthatja azt a másikat. Főleg, ha a múlt, vagy az ex emlegetése otromba. Ha áldozatnak tünteted fel magad és csak az exet hibáztatod a kapcsolat megromlásáért. Később a sokadik találkozásnál lehet beszélni arról, mit tanultál az előző kapcsolatból. Mit adott, miket változtatott meg benned. De sározni valakit, akivel akár évekig együtt éltél, nem vet rád sem jó fényt. Az objektív látásmód azonban kedvező, és azt ígéri a máiknak, hogy képes vagy indulataidon uralkodni, képes vagy józan fejjel elemezni azt, ami elmúlt és megőrzöd méltóságodat úgy, hogy a másikét sem sérted. Utólag sem.

 

Fotó: Pixabay.com

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei