Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Manipuláció, teszt, játszmák

Manipuláció, teszt, játszmák

Mi fér bele egy kapcsolatba?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Erőpróba. Dominancia. Ki szeret jobban?

 

" A te már nem is szeretsz engem" tipusú felkiáltások, a "ha szeretnél megtennéd" zsarolós hangvételű mondatok azt jelentik, valamiért elégedetlen a párod a kapcsolatban és ha nem veszed komolyan a jelzéseket, nagy valószínűség szerint új utakra fog lépni.

 

Előtte azért tesztel egy kicsit, meg manipulál és utánajár meddig mehet el nálad. Fitogtathatja erejét, számonkérhet, rádreccsenhet apró dolgokért. Teheti, saját terveit csak ő ismeri. Vagy felfigyelsz a jelekre vagy nem.

Amikor ráébredsz, hogy tesztel a párod, az ugyan már jó dolog, mert felfigyeltél valamire, ami nem természetes, nem egészséges egy kapcsolatban. Aztán persze rajtad múlik, hogy engedsz e a manipulálásnak vagy ellenállsz, megfeszíted a kommunikációt és magyarázatot kérsz. Vagy felvállalja vagy nem, nagyobb a valószínűsége annak, hogy nem. Hiszen nem véletlenül üzen ennyire furcsa módon. Mert beszélhetne másként is. Nyíltan, őszintén. Jobban értenéd, tisztább volna a helyzet, lenne esély a kapcsolat megmentésére. Manipuláció és tesztelés esetén ennek kicsi az esélye. Jobb, ha elengeded. Ismerje meg saját határait. Ne a tiédet tesztelje. Találsz jobbat, nyíltabbat, olyat, aki édes szeretetnyelven kommunikálja majd feléd, mire vágyik.

 

Fotó: Pixabay.com

 

 

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei