Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Csak barátkoztok?

Csak barátkoztok?

Létezik nő és férfi között ártatlan barátság?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Csak egy haver, mutatunk rá arra a férfira, akiről tényleg azt gondoljuk, hogy csak egy haver. Egy barát, egy sporttárs, egy fiú a házból...

 

De vajon ő is így cimkézi magában a kapcsolatunkat? Esetleg titkos érzelmek tartják mellettünk és megszakad a szíve, amikor mással lát minket? Lehet, hogy az összes szerelmi bánatunkat arra zúdítjuk, aki titkon lángol értünk. De nem tesz vallomást, mert attól fél, ha nyit, a meglévő barátság látná kárát.

 

Egyáltalán van olyan, hogy csak barátság nő és férfi között, vagy ez illúzió, a felek egyike mást akar, másban reménykedik, és kivár?

 

Egy kérdőív szerint a megkérdezettek 80%-a szerint ez a világ legtermészetesebb dolga, lehet barátság nő és férfi között. Egy tanulmány szerint azonban ez csak a barátágok 10%-ra igaz. A fennmaradó 90%-ban kicsit többet remélnek és kapnak a kapcsolatban, mint az ártatlan barátság....

 

A férfiak esetleg olyan szexet, amiért nem kell küzdeni, a nők pedig "majdnem" szerelmet, de legalábbis átélhetik a bizalmat és összetartozást úgy is, hogy közben nem alkotnak hivatalosan egy párt a "baráttal".

 

Fotó: Pixabay.com

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei