Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Csak szex?

Csak szex?

Elköteleződés nélkül

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Olyan érett dolognak tűnik, eljutni nőként oda, hogy felvállaljuk a nekem csak szex kell állapotot. Amikor eszünk ágában sincs elköteleződni, és hisszük, az egész csupán fizikai síkon történik. A testek játszótere az egyéjjeles kaland.

 

Lehet van olyan ember, aki valóban külön tudja választani szex közben, teste működését érzelmeitől, de biztosan nem általános a jelenség.

 

A szex ugyanis sokkal bonyolultabb folyamat, mint gondolnánk, jó esetben a legtisztább feltárulkozás, amely nyitottságot, bizalmat, áradást kíván. Adunk és kapunk, befogadunk és feloldódunk valami csodában. 

 

Az egyszeri aktusok ugyan csillapíthatják az "éhséget", és hiánypótló és önbizalom erősítő is lehet az egyszeri szex, de aligha lehet "kívül hagyni" mindazt, akik vagyunk. Így sérülhetünk, csalódhatunk a másikban, magunkban egyaránt.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei