Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Dupla öröm - dinnyediéta

Dupla öröm - dinnyediéta

Hidratál és boldoggá tesz

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Könnyed és gyors fogyás a nyár kedvencével.

 

A dinnye ugyan édesnek tűnik, mégis alacsony a kalóriatartalma, 100 grammban mindössze 20-40 kalória található, ami épen a fele a banán kalóriatartalmának. Vagyis tökéletesen lehet a dinnyére, akár több napos diétát is tervezni.

 

Mindemellett vízhajtó, méregtelenítő hatása is kiváló. Vitamin és ásványianyag tartalma magas: említésre méltó kiemelkedő C vitamin tartalma, de rengeteg Karotint is tartalmaz, amely az A vitamin képzésben játszik szerepet.

Szépséged megőrzésében is hasznos - amely ugye nem elhanyagolható a társkeresés izgalmas, de rögös útján - ugyanis Citrulint tartalmaz, amely fontos alkotóelem a feszes kötöszövet megőrzésében.

 

Fotó: Pixabay.com

 

Fotó: Pixabay.com 

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei