Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Tévhitek a szingli - életről

Tévhitek a szingli - életről

Direkt így-direkt úgy.

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Cédák. Arrogánsak. Önzőek. Magányosak, ezért kergetik a férfiakat. Veszélyesek. Direkt nem akarnak gyereket.

 

Buta és bántó tévhitek keringhetnek a szinglikről, akikről az a hír is járja, hogy túl önállóak, megszokták az egyedüllétet ezért nem is akarnak "igazi" kapcsolatot, valamint túl nagyok az elvárásaik a férfiak felé.

 

Lehet. Lehet olyan nő, akire részben vagy egészben igazak az állítások. De biztosan nem igaz mindenkire, aki e pillanatban egyedül él, és a szingli cimkét viseli.

 

Emberek csupán a szinglik is, sajátos élettörténettel, emlékekkel, tapasztalatokkal és vágyakkal. Senki sem tudja, miért vannak egyedül, ahogy azt sem, más mikor kerül hasonló helyzetbe, vagyis, hogy fizikailag és érzelmileg is egyedül kelljen megvívnia azokat a csatákat, amelyeket eddig párjával közösen vívhatott.

 

A szingli lét nem feltétlenül választás kérdése (lehet az is), sokkal jellemzőbb, hogy így hozta az élet. Ez van, ebből kell a legjobbat kihozni addig is, amíg nem érkezik meg az, aki miatt érdemes az "irigyelt", "lenézett" szabadságot beáldozni.

 

Fotó: Pixabay.com

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei