Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Randi-italok

Randi-italok

Idd, ne idd?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nem, nem az alkoholra gondolunk. Az valószínűleg egyértelmű, hogy ha máskor baráti körben van is esély az elhajlásra, az első randevún fontos üzenet, ha valaki a pálinkáspohár után nyúl.

 

Szelídebb italok is okozhatnak azonban problémát. Például a szénsavas itókák. Első alkalommal talán az a legjobb, ha teljesen egyszerű, de azért pikáns, fanyar nedűt választasz, például limonádét. Igazi citrommal, mézzel, ha úgy szereted. Vagy alkoholmentes gyümölcskoktélt. Esetleg forró csokit, ha hűvösebb a nyár. A csokiról úgy is tudjuk,  hogy jó hatással van a szerelemre.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei