Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Den (dcebada)
*foglalkozás*
41 éves
*település*  Magyarország
Ellenőrzött profil adatok Adminisztrátor által ellenőrzött
Rák
Alkalomszerűen (ünnepnapokon) Nem dohányzom Igen, és van is háziállatom
Sportolok Nem vagyok vallásos Spirituális vagyok
175 cm Sötétbarna Közepesen hosszú Barna Sportos

eröönlét, fitness

A házamat felújítom, vagy zenélek/komponálok/dj-mixeket készítek, hangrobbanást okozok ;-) , kirándulok, vízparton napozok&lubickolok, hegyetmászok, olvasok, barátokkal vagyok, a hobbyaimmal foglalkozom, stb, stb......

Középiskola
Német, Angol
Van, de nem él velem/már felnőtt Még nem tudom Elvált
Magamról amit fontosnak tartok

Köszöntelek kedves Olvasó!

„A nyugalom szigete & tüzes szerető” – nagyon összetömörítve így jellemeztek legutóbb a nagyon közeli barátaim, mikor megkérdeztem őket, szerintük milyen is vagyok én egy párkapcsolatban...

Én mindenkinek válaszolok, aki közvetlenül ír nekem. Ha nem kapnál választ 1-2 napon belül, akkor az azt jelenti, hogy nem jutott el hozzám az üzeneted, próbáld meg újból, vagy másképp....

Mottóim:

„Az élet egy izgalmas és fantasztikus utazás, sosem tudjuk pontosan, hova sodor minket a sors szele”

"Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat!"

„nevetés és humor nélkül minden nap egy elvesztett nap!”

„az életet nem kell túl komolyan venni, elég komoly az annélkül is!”


„Szeress mindig úgy, mintha sosem bántottak volna!“


"Kövesd a szívedet, bárhová vezet. Igen, olykor veszélybe sodorhat, de ne feledd, éppen ezekre a veszélyekre van szükséged ahhoz, hogy éretté válj. Néha tévútra vezet majd, de ne feledd, azok a tévutak is a fejlődés részei. Ha esetleg el is buksz majd, állj talpra, mert úgy gyűjthetsz erőt, ha elbuksz, majd ismét talpra állsz. Ezáltal válhatsz teljessé."


Kit és mit keresek én itt?

Én azt a Nőt keresem, aki engem keres.........húúú, na jó, tudom, ezzel nem jutunk messzire, holott ebben az egyszerű kijelentés-párban rejlik a legnagyobb Igazság, ami a lehető legközelebb viszi az Embert az igazi párkapcsolati BOLDOGSÁGhoz. Mármint azt az egyént, aki érti, hogy jól csak a Szívével láthat az Ember, és minden, ami valóban fontos, az a szemünknek láthatatlan......

Na de térjünk a lényegre, kit és mit keresek én itt?

Ha leegyszerűsítem a választ, akkor ezt mondom:
Én egy minőségi, színvonalas párkapcsolati viszonyt szeretnék megvalósítani, amelyben egymás örömére vagyunk - testileg-lelkileg egyaránt boldoggá tesszük egymást. Tehát egy olyan párkapcsolatra vágyom, melyet a kölcsönös vonzalom, Tisztelet, megbecsülés, az egymás NAGYratartása – vagy egyetlen szóval: kölcsönös élő SZERETET jellemez.

Konkrétabban:
Én azt a testileg és lelkileg egészséges, értelmes Nőt keresem, aki nem csak egy ezekkel a tulajdonságokkal szintén rendelkező férfira vágyik, hanem egy olyan egyénről álmodik, aki teljesen más, mint amit eddig valaha tapasztalt – természetesen csak pozitív értelemben ;-) …..Azt a Nőt keresem, akinek fontos a lelki-rokonság, akinek „helyén van a Szíve“, őszintén tud szeretni, és aki mindezt képes meg is osztani azzal a férfival, aki ezeket a csoda-kincseket szíves-örömest viszonozni is tudja, nem is kicsit! :-)

Mennyire felemelően könnyed tud lenni egy olyan párkapcsolat, amelyben -hasonlóságaiknak köszönhetően- egymásra találtak azok a felek, akik egymásnak teremtődtek. Azok a párok, akik egymás által válnak legjobb önmagukká. Ez az igazi harmonia, összhang, innen kezdődik a valódi kiteljesedés és BOLDOGSÁG! Tudom, hogy egy ilyen párkapcsolat sem lehet csak felhőtlen, hiszen mindnyájan rendelkezünk olyan jegyekkel, melyek nem szimpatikusak a másiknak. Vannak erősségeink és vannak gyengéink – de milyen nagyszerű az, amikor ezekben is kölcsönösen kiegészítjük egymást. És az élet önmaga is tartogat néha megpróbáltatásokat és kihívásokat – de milyen szép, ha ezen élet-leckék által mégjobban egymáshoz tudunk csiszolódni. Minden ilyen feladat után gazadagabbak leszünk lelkileg és növekedünk emberileg, látván és gyönyörködvén a másik erényein, melyeket addig még nem tapasztalhattunk meg.

Keresem a párom, a „jobbik felem“: ha Te az a Nő vagy, aki úgy érzi, van esély arra, hogy talán én vagyok az a férfi és társ, aki Neked teremtetett, akkor érdemes felvenned velem a közvetlen kapcsolatot(dj.denis"hernyó"web.de) – nem tudhatjuk, tán ez a lépésed egy káprázatosan örömteli, lenyűgözően szenvedélyes és elbűvölően romantikus történet kezdetét jelenti majd........

PS.: örömmel venném, ha Te kezdeményeznél... ;-)

-----------------

Ezt keresem egy párkapcsolatban

Miért fontos, hogy megtaláljuk a hozzánk illő társat?
Mert senki sem szeret csalódni, tévedni, amikor összeköti valakivel az érzelmeit, az intimitását, mindennapjait, életét. Mert mindenki egy jól működő párkapcsoltatban szeretne élni, nem pedig egyre csak kiábrándulni. És ehhez bizony egy csomó „paraméternek” stimmelnie kell a felek közt. Ehhez igyekszem az alábbiakban támpontokat nyújtani, hogy mindkettőnk ügyét a lehető leghatékonyabban segíthessem.

Szerintem az élet túl rövid ahhoz, hogy bántsuk egymást, harcoljunk, küzdjünk és veszekedjünk egymással, ehelyett én sokkal inkább megvitatni szeretem a dolgokat, nem pedig vitatkozni. A hatalmi harcoknak egyáltalán nem látom értelmét már. Nincs szükségem arra, hogy „felülkerekedjek“ a páromon. Ezért olyan Nőt keresek, aki szintén nem érzi szükségét annak, hogy rajtam „felülkerekedjen“. Az én házamban nincs „hangos szó“-nak helye. Én sokkal inkább egyensúlyra, összhangra, harmoniára vágyom, egy olyan kapcsolatra, melyben az egymás iránti Tisztelet adja meg a hangot, melyben -klasszikus szerepfelosztás mellett- a Nő megélheti nőiességét, mellette a férfi FÉRFInak érezheti magát, amiben az egymással eltöltött idő teszi fontossá a másikat. Szeretném, ha egymás örömére lennénk és így nyújthatnánk minőségi együtt-Létet egymásnak.

Ahhoz, hogy megtudjuk, mennyire illünk össze, természetesen alaposan meg kellene ismernünk egymást – és ezt csak személyesen lehet, más lehetőség nincs. És ez jól is van így. Találkozzunk mihamarabb, beszélgessünk, kérdezgessünk, ismerkedjünk...
...De néhány alapvető kérdésben azért már itt is lehet tisztázni a helyzetet, és most tennék is egy kisebb felsorolást:

Részemről összeillünk, ha

- Te egy igazán feminin, szelíd, gondoskodó, törődő tulajdonságokkal megáldott Nő vagy (férfigyötrő, kihasználós maszkulin dominák kíméljenek!)

- Te is szereted magad, és ezért az esik jól Neked, ha a párod is jól bánik Veled (vannak, akik az agressziót és erőszakot igénylik – én erre nem vagyok képes)

- Téged is egy kiegyensúlyozott, megbízható és stabil személyiségnek ismernek a barátaid (szeszélyes ingatagok kerüljenek!)

- Te is ragaszkodó, bújós-dorombolós, odaadó, érzéki, szenvedélyes és tisztaSzívű vagy

- Te is szívesebben vagy a párod közelében, mint külön tőle, de amikor szükséges, egyedül is megállsz a saját lábadon

- Te is vigyázol az egészségedre és nem eszel meg mindent/egészségmegőrző étrenden élsz

- Te is szereted, ha szól a zene (és talán a hangerőt is tudod élvezni)

- Te is a jelenben élsz, a jóra, a szépre és a hasznosra fókuszálsz, észreveszed és értékeled az élet apró örömeit, örülsz annak, ami van és nem azután búslakodsz, ami nincs

- Te is finoman, SZERETETteljesen, zsiráfnyelven beszélsz, főleg azzal, aki szeret Téged

- Te is egyenes, lelkiismeretes, befogadó, nyitott, és konstruktív szemléletű vagy

- Te is a természetességet kedveled, piercingek és tetkók nélkül érzed jól magad a bőrödben...

...és ha még jókedélyű/vidám/vicces, netalántán játékos/bohókás természetű is vagy, akkor ez már ´csak´ a „hab lenne a tortán“.......gyere, és légy a játszótársam! :-) ...fényesítsük ki kölcsönösen 7köznapjainkat és aranyozzuk be egymás életét!

- minél többször bólintottál magadban olvasás közben – annál nagyobb az esélye, hogy mi boldoggá tennénk egymást, ha párkapcsolatban lennénk.

Volna még nagyon-nagyon sok minden, amivel még részletesebben bemutathatnám, hogy mi- és ki vagyok én, de erre nincs is itt már hely, és egyébként is, csak akkor lehet érdekes számodra, ha már kapcsolatba kerültünk egymással.

Amit én ezeken felül fizikai és anyagi téren nyújtani tudok: keress meg és fedezz fel!

----------------------

Kupidó hírei